ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem, hogy kíván-e valaki hozzászólni. A monitoron megjelent Kocsis Imre Antal képviselő úr neve, de tévedés történt. Valami baj lehet a géppel, mert most már körülbelül ötödik-hatodik alkalommal megjelent a neve, úgyhogy, ha lehet, akkor kérném ezt megnézni. Reggel óta tényleg többször megjelent a név.
Kérdezem, hogy van-e, aki ténylegesen szeretne hozzászólni. Kis Zoltán, Szabad Demokraták Szövetsége. (Közbeszólások: Nem!) Szintén tévedés.
Olyan viszont nincs, aki nem tévedésből, hanem tényleg hozzá szeretne szólni.
Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. A törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, hogy van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Nincs.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság és a Török Köztársaság közötti szabadkereskedelmi megállapodás kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 249 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodó szavazat nélkül a törvényjavaslatot elfogadta.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me