ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Több frakció nem jelezte felszólalási szándékát. Megkérdezem Filló Pál urat, kíván-e válaszolni az elhangzottakra. (Filló Pál jelzi, hogy nem kíván.) Nem kíván válaszolni.
Tisztelt Országgyűlés! Most a módosító javaslatról határozunk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a költségvetési bizottság H/5540/3. számú ajánlásában szereplő módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kérném Kis Zoltán, Szabad Demokraták Szövetsége, gépét bekapcsolni. Keller László gépét is kérném bekapcsolni, Magyar Szocialista Párt. Gyárfás Ildikó gépét is kérném bekapcsolni, szintén Szocialista Párt. Van-e még valaki, akinek nem működik a szavazógépe? (Senki sem jelentkezik.) Nincs.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 211 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 4 tartózkodás mellett a módosító javaslatot elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most a zárószavazásra kerül sor. Előtte azonban megkérdezem az alkotmányügyi bizottság valamelyik jelen lévő alelnökét, látja-e a bizottság akadályát a határozathozatal megtartásának. (A bizottság két alelnöke jelzi, hogy nem.) Jelzik, hogy nem látják akadályát.
Akkor a Házszabály vonatkozó rendelkezése értelmében megadom a szót Akar László államtitkár úrnak, aki a kormány álláspontját ismerteti.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me