ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Az alkotmányügyi bizottság nem kíván előadót állítani. Kíván-e valaki szólni? (Nincs jelentkező.) Nem.
Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Módosító javaslat sem érkezett.
A személyi javaslatokról a választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény 23. § (4) bekezdése alapján egyenként határoz az Országgyűlés.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság tagjának dr. Erdei Árpádot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 266 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal és 4 tartózkodás mellett Erdei Árpádot a bizottság tagjává megválasztotta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság tagjának dr. Jutasi Györgyöt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 273 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül dr. Jutasi Györgyöt a bizottság tagjává megválasztotta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság tagjának dr. Kukorelli Istvánt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 280 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett dr. Kukorelli Istvánt a bizottság tagjává megválasztotta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság tagjának dr. Máthé Gábort. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 281 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül dr. Máthé Gábort a bizottság tagjának megválasztotta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság tagjának dr. Papp Lászlót. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 283 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül dr. Papp Lászlót az Országos Választási Bizottság tagjának megválasztotta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság póttagjának Horvát Jánost. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 281 igen szavazattal, 2 ellenszavazattal, tartózkodás nélkül Horvát Jánost a bizottság póttagjának megválasztotta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság póttagjának dr. Tóth Károlyt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 283 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 2 tartózkodás mellett dr. Tóth Károlyt a bizottság póttagjának megválasztotta.
Gratulálok az Országos Választási Bizottság megválasztott tagjainak és póttagjainak. Megkérem őket, fáradjanak a delegációs terembe az eskü letételére. (Nagy taps.)
Az elnöklést átadom Kávássy alelnök úrnak.
(Az elnöklést dr. Kávássy Sándor, az Országgyűlés alelnöke veszi át.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me