ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy kíván-e valaki hozzászólni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkező nincs.
Megkérdezem T. Asztalos Ildikó államtitkár asszonyt, hogy az Ipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Minisztérium nevében kíván-e szólni. (T. Asztalos Ildikó: Nem.) Az államtitkár asszony jelzi, hogy nem kíván szólni.
Tisztelt Országgyűlés! A gazdasági bizottság javasolja az Országgyűlésnek, hogy az interpellációra adott választ a kiegészítéssel együtt a Házszabály 117. §-a (4) bekezdésének b) pontja szerint fogadja el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a bizottság jelentését. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kérem, hogy Kaszás Tibor, Farkas Gabriella gépét szíveskedjenek bekapcsolni! (A táblán megjelenő eredmény: 128 igen, 40 nem, 22 tartózkodás.) Kérem a táblát törölni, a Ház határozatképes azokkal a képviselőtársakkal, akiknek a gépe nem volt bekapcsolva.
(15.10)
Ismételten kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a bizottság jelentését. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott bizottsági jelentést 134 igen szavazattal, 43 nem szavazattal, 21 tartózkodás mellett elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Dr. Medgyessy Péter pénzügyminiszter írásban válaszolt Göndör István magyar szocialista párti képviselőnek "A rendszerváltás előtt felvett lakáshitelek feltételeinek megváltoztatása miatt kialakult problémák megoldása" című interpellációjára. Megkérdezem Akar László államtitkár urat, hogy kívánja-e a válaszát szóban is kiegészíteni. (Jelzésre:) Az államtitkár úr jelzi, hogy nem kívánja.
Viszontválaszra megadom a szót Göndör István képviselő úrnak. (Közbeszólások: Nincs jelen!) Göndör képviselő úr nincs jelen a teremben, többen jelzik, hogy nem kíván a viszontválasz lehetőségével élni, de ez nem elégséges, mert meg kellene tudnom, elfogadja-e a választ. Ezért kérem a teremőröket, hogy szíveskedjenek értesíteni... (Zaj, közbeszólások.) Azt mondtam, hogy a teremőrök értesítsék. (Zaj.) Ki értesítené egyébként Göndör Istvánt, hogy az interpellációra sor került... Most egyelőre félreteszem, és áttérünk a következő interpellációra.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me