ZSIGMOND ATTILA

Full text search

ZSIGMOND ATTILA
ZSIGMOND ATTILA (MDNP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Nem értek egyet a bizottság jelentésével. Nem fogadom el a választ, amelyet a minisztériumtól kaptam. Nem fogadom el, mert alapvető ellentmondás van a jelentésben. Az elején arról szól, hogy a Miniszterelnöki Hivatal nem tart szükségesnek további törvényalkotást, miközben a végén a minisztérium egy soha nem hallott hulladéktörvény szigorúságával biztat.
Nem fogadom el, mert fenntartom, hogy az okot kell megszüntetni. Ugyanis ha a rabló nem tudja könnyű szerrel értékesíteni az orgazdáknál a színes fémet, nem lesz értelme a szobrokat, jelzőberendezéseket, temetőket tönkretenni, megcsonkítani, a rezet, alumíniumot, bronzot elrabolni. Tehát igenis elsősorban kereskedelmi problémáról van szó. Nem fogadom el, mert a válasz sebezhető része, hogyha a kormánynak igaza van, és kellő jogszabály rendelkezésre áll, akkor miért most eszmélnek az ellenőrzés fontosságára, amikor a jelentés szerint is több éve ismert bajról van szó. Nem fogadom el, mert nem tér ki a válasz az engedélyező felelősségére és esetleges felelősségre vonására.
Mivel hosszabb idő nem áll rendelkezésemre annak kifejtésére, hogy még mi mindenért nem fogadom el, végezetül csak annyit szeretnék mondani, hogy azért sem fogadom el, hogy a téma súlyosságára továbbra is ráirányítsam a figyelmet.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me