ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Köszönöm, képviselő asszony, a válaszát. Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztő előzetesen írásban minden frakció részére eljuttatta a támogatott módosító javaslatok körét. Ezek szerint a H/63/4. számú ajánlás 1., 2., 5. és 6. pontjait az előterjesztő támogatja. Most ezekről fogunk határozni.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a támogatott módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatokat 198 igen szavazattal, 157 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett elfogadta.
Az ajánlás 3. pontjában Mátrai Márta a határozati javaslat 2. pontját kívánja kiegészíteni, amelyben a költségkihatás érdekében javasol intézkedést, a szükséges fedezetet pedig a 2003. évi költségvetési törvényben kívánja biztosítani. A javaslatot egyik bizottság sem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a módosító javaslatot 162 igen szavazattal, 195 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem fogadta el.
A 4. pontban Mátrai Márta a határozati javaslat 3. pontját egy új alponttal egészíti ki. Ennek lényege a következő: olyan új jogszabályok is szülessenek, amelyek elősegítik a hajléktalansággal fenyegetett családokban a munkanélküliek foglalkoztatását. A bizottságok ezt nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a módosító javaslatot 163 igen szavazattal, 197 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk. A zárószavazásra a következő ülésünkön kerül sor.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me