ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Köszönöm szépen, képviselő úr. Miután több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom. (Dr. Pap János jelentkezik.) Sajnos, képviselő úr, kétpercesre nem tudok lehetőséget adni, hogy önmagára reagáljon, tehát erre a továbbiakban most már nincsen lehetőség. (Dr. Pap János: Nem, a korábbi! - Dr. Horváth János: Rám még nem reagált!) A következő szakaszban. Nagyon sajnálom, eddig Horváth Jánosra reagálhatott kétpercesben. Kénytelen vagyok lezárni a vitának ezt a szakaszát.
Rátérünk a részletes vita második szakaszára, az ajánlás 41-73. pontjaira. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni ebben a szakaszban. Nálam kétpercesre Pap János szerepel, nyilván az előző bejelentkezés alapján. (Senki sem jelentkezik.) Úgy látom, hogy nincs jelentkező. Vagy Pap János szeretne ehhez a szakaszhoz is hozzászólni? (Dr. Pap János: Még az előzőhöz!) Sajnálom, azt már lezártam.
Miután több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát és a részletes vitát lezárom.
Megkérdezem Szanyi Tibor államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatalt követően kíván-e szólni. (Dr. Szanyi Tibor: Most is!) Most, értem, de nem zárszót.
Parancsoljon, öné a szó, államtitkár úr.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me