ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a befektetők és a betétesek fokozott védelmével kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az előterjesztést T/6236. számon, az egységes javaslatot T/6236/48. számon kapták meg.
Mivel az egységes javaslathoz módosító javaslatok érkeztek, ezért záróvitára is sor kerül. A benyújtott módosító javaslatokról az alkotmányügyi bizottság T/6236/50. számon készített ajánlást. Kezdeményezem, hogy a záróvitában összevontan tárgyaljuk meg a benyújtott indítványokat azok számára, előterjesztőire és a bizottsági támogatottságukra való figyelemmel. Aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a javasolt vitaszerkezetet elfogadta.
Kérem a képviselőket, hogy a záróvitában a részletes vita szabályainak figyelembevételével csak a benyújtott módosító javaslatokkal kapcsolatos kérdésekben ismertessék álláspontjukat.
Megnyitom a záróvitát az ajánlás 1., 2., 3. és 4. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni ötperces időkeretben. Varga Mihály képviselő úrnak adom meg a szót, Fidesz-Magyar Polgári Szövetség.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me