A Magyarország 2013. évi központi költségvetéséről szóló 2012. évi CCIV. törvény végrehajtásáról szóló törvényjavaslathoz benyújt…

Full text search

A Magyarország 2013. évi központi költségvetéséről szóló 2012. évi CCIV. törvény végrehajtásáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája
Most soron következik a Magyarország 2013. évi központi költségvetéséről szóló 2012. évi CCIV. törvény végrehajtásáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. Az előterjesztés T/1143. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. A Költségvetési bizottság mint kijelölt bizottság részletes vitáról szóló jelentése a T/1143/24. számon, a vitához kapcsolódó bizottságok jelentése pedig a T/1143/17-23., továbbá T/1143/25-31. számokon a hálózaton szintén elérhető. A Költségvetési bizottság összegző módosító javaslatát T/1143/33. számon, a részletes vitát lezáró bizottsági módosító javaslatokról szóló összegző jelentését pedig T/1143/34. számon szintén a honlapról valamennyien megismerhették.
A vitában elsőként a Költségvetési bizottság előadói kapnak majd szót. A bizottság előadója a tárgyaló bizottságok véleményét is összefoglalva, valamint a kisebbségi vélemény ismertetője az írásban megfogalmazott kisebbségi véleményeket összefoglalva összesen 60 perces időkeretben szólalhatnak fel úgy, hogy a kisebbségi vélemény ismertetésére 30 percet kell biztosítani.
Elsőnek megadom a szót Szűcs Lajos úrnak, a bizottság előadójának, az Országgyűlés jegyzőjének. Parancsoljon, képviselő úr!

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me