A tudományos kutatásról, fejlesztésről és innovációról szóló törvényjavaslathoz

Full text search

A tudományos kutatásról, fejlesztésről és innovációról szóló törvényjavaslathoz
Most soron következik a tudományos kutatásról, fejlesztésről és innovációról szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról történő döntés és a zárószavazás. Az előterjesztés T/1768. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető és elérhető volt. A Törvényalkotási bizottság összegző módosító javaslatát T/1768/23., összegző jelentését pedig T/1768/24. számon terjesztette elő.
Most a határozathozatalok következnek. Tájékoztatom önöket, hogy a házszabály 48. § (4) bekezdése alapján az LMP a T/1768/17., 18. és 19. számú módosító javaslatok, a Jobbik pedig a T/1768/2. és 5. számú módosító javaslatok fenntartását indítványozta. Először ezekről határozunk.
A T/1768/17. számú módosító javaslat Ikotity István javaslata. Ennek alternatívája szerepel a T/1768/2. számú, Szilágyi György képviselő úr által előterjesztett javaslatban. Először az LMP kérése alapján a T/1768/17. indítvány fenntartásáról döntünk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, fenntartja-e ezt a javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 18 igen szavazattal, 119 nem ellenében, 24 tartózkodás mellett nem tartotta fenn.
(9.00)
Most a Jobbik kérése alapján a Szilágyi György képviselő által benyújtott T/1768/2. számú módosító javaslat fenntartásáról döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, fenntartja-e a javaslatot. Kérem, szavazzanak!
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 17 igen szavazattal, 143 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett nem tartotta fenn.
A T/1768/5. számú módosító javaslat Szilágyi György képviselő úr javaslata. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, fenntartja-e ezt a javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 18 igen szavazattal, 142 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett nem tartotta fenn.
A T/1768/19. számú módosító javaslat Sallai R. Benedek és Ikotity István képviselő urak javaslata. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, fenntartja-e ezt a javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 19 igen szavazattal, 120 nem ellenében, 24 tartózkodás mellett nem tartotta fenn.
A T/1768/18. számú módosító javaslat Ikotity István képviselő úr javaslata. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, fenntartja-e ezt a javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 20 igen szavazattal, 120 nem ellenében, 25 tartózkodás mellett nem tartotta fenn.
Mivel az Országgyűlés módosító javaslatot nem tartott fenn, most az összegző módosító javaslatról döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Törvényalkotási bizottság T/1768/23. számú összegző módosító javaslatát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az összegző módosító javaslatot 133 igen szavazattal, 32 nem ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most a zárószavazás következik. Kérdezem önöket, elfogadják-e a T/1768/27. számú egységes javaslatot. Kérem, szavazzanak!
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az egységes javaslatot 133 igen szavazattal, 30 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett elfogadta.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me