Az európai területi társulásról szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról szóló döntés

Full text search

Az európai területi társulásról szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról szóló döntés
Most soron következik az európai területi társulásról szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról történő döntés és a zárószavazás. Az előterjesztés T/1708. számon a parlamenti hálózaton volt elérhető. A Törvényalkotási bizottság összegző módosító javaslata T/1708/4. számon, összegző jelentése pedig T/1708/5. számon volt elérhető. Most az összegző módosító javaslatról döntünk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Törvényalkotási bizottság T/1708/4. számú összegző módosító javaslatát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az összegző módosító javaslatot 135 igen szavazattal, 6 nem ellenében, 23 tartózkodás mellett elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most a zárószavazás következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/1708/6. számú egységes javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az egységes javaslatot 136 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 28 tartózkodás mellett elfogadta.
Tisztelt Képviselőtársaim! Emlékeztetem önöket, hogy az MSZP képviselőcsoportjának kérelme alapján az Országgyűlés már lefolytatta a részvételi demokrácia érvényesülése érdekében Magyarország Alaptörvényének hatodik módosításáról szóló T/1841. számú törvényjavaslat tárgysorozatba vételének vitáját. Most ennek a zárószavazása következik.
Kérdezem önöket, képviselőtársaim, tárgysorozatba veszik-e a Tóbiás József és más képviselőtársaink által előterjesztett T/1841. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a törvényjavaslatot 47 igen szavazattal, 120 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem vette tárgysorozatba.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatali eljárásunk végére értünk. Most az általános vitákkal folytatjuk munkánkat. De annak érdekében, hogy mindazon képviselőtársunk, aki most halaszthatatlan, sürgős hivatali feladata ellátása miatt elhagyja az üléstermet, a vita megzavarása nélkül tudja megtenni, mintegy kétperces technikai szünetet tartunk. (Rövid szünet. - Számos képviselő távozik az ülésteremből.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me