Kunhalmi Ágnes (MSZP) - az emberi erőforrások miniszteréhez - „Miért nem sikerül felszámolni a gyermekéhezést Magyarországon?” cí…

Full text search

Kunhalmi Ágnes (MSZP) - az emberi erőforrások miniszteréhez - „Miért nem sikerül felszámolni a gyermekéhezést Magyarországon?” címmel
Tisztelt Országgyűlés! Most 14 óra 12 perc van, áttérünk az azonnali kérdések és kérdések tárgyalására. (Rövid szünet.) Megkérem képviselőtársaimat, hogy mindazok, akik halaszthatatlan, sürgős hivatali feladatuk ellátása miatt elhagyják az üléstermet, azt a lehető leggyorsabban tegyék meg, hogy folytatni tudjuk munkánkat. (Rövid szünet. - Számos képviselő távozik az ülésteremből.)
Tisztelt Országgyűlés! Kérem képviselőtársaimat, akik az ülésteremben maradnak, hogy foglalják el helyüket, mert folytatjuk munkánkat.
Kunhalmi Ágnes képviselő asszony, az MSZP képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni az emberi erőforrások miniszterének: „Miért nem sikerül felszámolni a gyermekéhezést Magyarországon?” címmel. Kunhalmi Ágnes képviselő asszonyt illeti a szó. Parancsoljon!

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me