Bizottságok felkérése beszámolókról történő határozathozatalára

Full text search

Bizottságok felkérése beszámolókról történő határozathozatalára
Tisztelt Országgyűlés! Házbizottsági egyetértés hiányában most előterjesztések bizottsági megtárgyalásáról és döntéshozataláról határozunk.
Az elnöki jogkörben előterjesztett javaslat szerint az Országgyűlés a Bethlen Gábor Alap 2015. évi tevékenységéről és működéséről szóló B/10984. számú előterjesztés határozathozatalára a kijelölt bizottságot kérje fel. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Nemzeti összetartozás bizottságát a B/10984. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a kijelölt Nemzeti összetartozás bizottságát a határozathozatalra 114 igen szavazattal, 53 nem ellenében, tartózkodás nélkül felkérte.
Az elnöki jogkörben előterjesztett javaslat szerint az Országgyűlés a kis- és középvállalkozások 2013-2014. évi helyzetéről, gazdálkodási feltételrendszeréről, a vállalkozásfejlesztés érdekében megtett intézkedésekről, valamint a kis- és középvállalkozások részére nyújtott állami támogatások eredményeiről szóló B/11206. számú előterjesztés határozathozatalára a kijelölt bizottságot kérje fel. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Vállalkozásfejlesztési bizottságot a B/11206. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a kijelölt Vállalkozásfejlesztési bizottságot a határozathozatalra 115 igen szavazattal, 50 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett felkérte.
Az elnöki jogkörben előterjesztett javaslat szerint az Országgyűlés a Gazdasági Versenyhivatal 2015. évi tevékenységéről és a versenytörvény alkalmazása során szerzett, a verseny tisztaságának és szabadságának érvényesülésével kapcsolatos tapasztalatokról szóló B/11209. számú előterjesztés határozathozatalára a kijelölt bizottságot kérje fel. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Gazdasági bizottságot a B/11209. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a kijelölt Gazdasági bizottságot a határozathozatalra 115 igen szavazattal, 51 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett felkérte.
(Tüsszent.) Elnézésüket kérem. Csak megerősítettem az igen szavazatot. (Derültség.)
Az elnöki jogkörben előterjesztett javaslat szerint az Országgyűlés az élelmiszerlánc-biztonságról és a felügyeleti díj felhasználásáról szóló B/11722. számú előterjesztés határozathozatalára a kijelölt bizottságot kérje fel. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Mezőgazdasági bizottságot a B/11722. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a kijelölt Mezőgazdasági bizottságot a határozathozatalra 114 igen szavazattal, 53 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett felkérte.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me