Kész Zoltán (Független) és Gőgös Zoltán (MSZP) - a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterhez - „A vasárnapi boltzár eltör…

Full text search

Kész Zoltán (Független) és Gőgös Zoltán (MSZP) - a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterhez - „A vasárnapi boltzár eltörlése kapcsán tett kijelentésének megfelelően hallgatnak-e a népre a stadionépítések kapcsán is és leállítják a közpénz pazarlását ezekre az értelmetlen, fenntarthatatlan, meddő projektekre?” címmel.
Tisztelt Országgyűlés! Kész Zoltán független képviselő és Gőgös Zoltán, az MSZP képviselője közös interpellációt nyújtottak be a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterhez: „A vasárnapi boltzár eltörlése kapcsán tett kijelentésének megfelelően hallgatnak-e a népre a stadionépítések kapcsán is és leállítják a közpénz pazarlását ezekre az értelmetlen, fenntarthatatlan, meddő projektekre?” címmel. Az ülést vezető elnök az interpelláló, frakcióhoz tartozó képviselőnek adja meg a szót az interpelláció elmondására, amennyiben viszont ezt a jogot átadja a független képviselőnek (Gőgös Zoltán: Átadom.), akkor természetesen a független képviselő úr, Kész Zoltán mondja el az interpelláció szövegét. (Gőgös Zoltán igent int.) Jelzi Gőgös úr, hogy igen. Öné a szó, képviselő úr.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me