A Czeglédy-ügy károsultjainak rendkívüli kárrendezéséről szóló határozati -javaslathoz benyújtott bizottsági jelentések és az öss…

Full text search

A Czeglédy-ügy károsultjainak rendkívüli kárrendezéséről szóló határozati -javaslathoz benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Czeglédy-ügy károsultjainak rendkívüli kárrendezéséről szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A Gulyás Gergely, Bóna Zoltán, Hende Csaba, Budai Gyula és Németh Szilárd István, Fidesz, valamint Hollik István, KDNP, képviselők által benyújtott H/17788. számú előterjesztés és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetők.
(18.50)
Tisztelt Országgyűlés! A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerülhet sor 15 perces időkeretben.
Kérdezem, kíván-e a képviselőtársaim közül valaki felszólalni. (Szilágyi György: És a TAB előadója?) Igen, a TAB részéről. Elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor. Amennyiben Hollik István képviselőtársam kívánja ismertetni, akkor megadom a szót. Öné a szó, képviselő úr.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me