ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! A következőről tudom önöket tájékoztatni. (Dr. Gyüre Csaba: Ma már nem lesz folytatás!) Köszönöm szépen a javaslatokat, de... (Derültség.)
Tehát arról van szó, hogy technikailag folytathatnánk a vitát, mert a kézi mikrofonokkal elő tudjuk állítani azt a helyzetet, ami egyébként az ülés lebonyolításához szükséges. Eddig volt a jó hír. A rossz hír, hogy a program jelenleg nem képes rekonstruálni azt, hogy melyik frakciónak mennyi ideje van, illetve maradt, így aztán nem tudom azt ellenőrizni, hogy kinek mennyi ideje maradt, és bár nyilvánvalóan egy-két felszólalás beleférhet, ez a házszabállyal nem fér össze.
Minthogy ezt kizárólag a számítógépes program módosításával tudjuk visszanyerni, hogy bármely frakciónak hány perce van, amihez képest tudom megmondani, hogy a felszólalás még belefér-e a frakcióidőbe vagy nem, a számítógépes kollégák tájékoztatása szerint erre legalább negyed óra szükséges, hogy ezt helyreállítsák, így további negyed óra technikai szünetet rendelek el.
(Szünet: 18.43 - 18.56
Elnök: dr. Hiller István
Jegyző: Móring József Attila)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me