ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy az informatikus kollégák helyreállították a plenáris ülés programját, így aztán semmi akadálya nincs, hogy a vitánkat folytassuk a Fidesz-frakcióval, illetve, bocsánatot kérek, a Jobbik-frakcióval, hiszen a legutolsó felszólalónk a Jobbik képviselőcsoportjának tagja volt.
Tisztelettel közlöm, hogy nem rögzítette az utolsó felszólalás időtartamát a gép, az 6 perc 30 másodperc volt, Pintér képviselő úr ennyit beszélt, igen. (Közbeszólások a Jobbik soraiból, köztük: Nem volt annyi! - 5.40. - Zaj. - Dr. Rétvári Bence: 6.29.)
Kérem, az a helyzet, hogy 6 perc 30 másodperc volt, mégpedig elmondom, hogy miért. Azért, mert az elnök azt mondta, hogy 6 perc 30 másodperc volt. Így aztán minthogy ez nem bírálható, önök is elfogadják, és látom, hogy belátják, ennek örülök. Ezt az időt leszámoljuk a Jobbik-frakció idejéből, így aztán folytatjuk ott a munkánkat, ahol megszakítottuk, kétperces felszólalásokkal. Gúr Nándor képviselő úr, MSZP, parancsoljon!

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me