ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm. Szokolay Zoltán képviselőtársunk a pénzügyminiszter úr írásos válaszát elfogadta. Megkérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a miniszteri választ. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot. (Zaj és közbeszólások: Nem határozatképes.) Sajnos, az Országgyűlés pillanatnyilag határozatképtelen. (Zaj, közbeszólások.) Kérem, szíveskedjenek beszólítani a folyosón tartózkodó képviselőtársainkat. (Közbeszólások: Még egyszer szavazzunk. Tessék megismételtetni a szavazást.)
Kérném a táblát letörölni, megismételjük a szavazást. Kérem képviselőtársaimat, szíveskedjenek újból szavazni. (Megtörténik.) Köszönöm. Kimondom a határozatot, az Országgyűlés 170 "igen" szavazattal, 4 ellenében, 44 tartózkodással a pénzügyminiszteri választ elfogadta.
Dr. Hajdu Istvánné, a Független Kisgazdapárt képviselője interpellálni kíván az ipari és kereskedelmi miniszterhez "Kellően előrelátó volt-e az energiahordozók fogyasztói árának emelése?" címmel. Dr. Hajdu Istvánné képviselőtársamat illeti a szó.
Interpelláció: Dr. Hajdu Istvánné (FKgP) – az ipari és kereskedelmi miniszterhez – "Kellően előrelátó volt-e az energiahordozók fogyasztói árának emelése?" címmel

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi