ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Kérdezem az Országgyűlést, hogy a házbizottság általános érvényű állásfoglalása alapján napirendre tűzni javasolt indítványt napirendjére tűzi-e? Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. – 100 igen, 50 nem, 26 tartózkodás. – A Ház határozatképtelen.)
Az Országgyűlés 100 igen szavazattal, 50… (Zaj. – Közbeszólások: Kevés!) …Nem mindenki nyomta meg a gombját! Kérem, minden képviselő fáradjon a helyére, s mindenki szavazzon! Meg kell ismételnünk a határozathozatalt! (Néhány képviselő érkezik az ülésterembe.)
Most szíveskedjenek szavazni! (Megtörténik. – 102 igen, 44 nem, 33 tartózkodás. – A Ház határozatképtelen.)
Az Országgyűlés… (Zaj.) …Még mindig kevés, kérem! A termen kívül tartózkodók fáradjanak a helyükre! (Zaj, mozgás. – Rövid szünet, amíg a képviselők elfoglalják a helyüket.)
Most szíveskedjenek ismét szavazni! (Megtörténik. – 109 igen, 43 nem, 34 tartózkodás. – A Ház határozatképtelen.)
Az Országgyűlés 109 igen… kérem, még mindig kevés! (Zaj. – Rövid szünet.)
Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. – 101 igen, 46 nem, 33 tartózkodás. – A Ház határozatképtelen.) Kérem a frakcióirodákban értesítsék az eltávozott képviselőket, fáradjanak vissza az ülésterembe! (Zaj. – Nyerges Tibor: Nézzük a FIDESZ-irodát!)
Megismételjük a határozathozatalt. Most szavazzanak! (Megtörténik. – Az ülésterembe érkező dr. Józsa Fábiánhoz:) Államtitkár úr elkésett ismét! (Bánffy György: Szavazz kézzel!)
Az Országgyűlés 116 igen szavazattal, 43 ellenszavazat és 39 tartózkodás mellett a javaslatot napirendre tűzte.
Következik Juhász Péter képviselő úr önálló javaslata, a képviselő úr a Kereszténydemokrata Néppárt képviselőjeként indítványt nyújtott be a helyi bíróság létesítéséről 15380-as számon. Most megadom a szót Juhász Péter képviselő úrnak!
Felszólaló: Juhász Péter (KDNP)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi