ELNÖK (Kéri Kálmán)

Full text search

ELNÖK (Kéri Kálmán)
ELNÖK (Kéri Kálmán): Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a négy korjegyző képviselőtársammal együtt, mandátumvizsgáló bizottságként megkezdjük a képviselők megbízóleveleinek vizsgálatát. A képviselők által átadott megbízólevelek, valamint az ezt megállapító választási jegyzőkönyvek, a megalapozó választási jegyzőkönyvek a rendelkezésünkre állanak. Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy az eljárás meggyorsítása érdekében előzetesen megtekintettük a dokumentumokat.
Felkérem az elsőnek igazolandó öt képviselőtársamat, nevezetesen dr. Andrásfalvy Bertalant, dr. Andriska Gézát, Annus Józsefet, dr. Antall Józsefet és dr. Arató Gézát, hogy bizottságként eljárva szíveskedjenek a korjegyzők és a magam részéről megbízólevelet megvizsgálni. Kérem, hogy a korjegyzőkkel együtt fáradjanak a félemelet 19. sz. főtitkári szobába. Most pedig engedjék meg, hogy hatvan perc szünetben részesítsem Önöket az eddig hallottak megőrzésére. (Taps.)
(Szünet: 11.18-12.37)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť