BALOGH GÁBOR jegyző

Full text search

BALOGH GÁBOR jegyző
BALOGH GÁBOR jegyző (olvassa) : Az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének üzenete a Magyar Köztársaság Országgyűléséhez.
Az Európa Tanács parlamenti közgyűlése nevében szeretném kifejezni a Magyar Országgyűlés megnyitó ülése alkalmából legőszintébb jókívánságaimat és nagy örömömet afelett, hogy az Önök országa újra visszanyerte demokratikus, pluralista és szabadon választott parlamenti intézményeit. Parlamenti közgyűlésünk tudatában van azon feladat fontosságának, mely az új Parlamentre vár, hogy kidolgozza a jogállamot, az emberi jogok tiszteletben tartását erősítő és az alapvető szabadságjogok gyakorlását biztosító reformokat. Kijelentjük azon szilárd akaratunkat, hogy támogatjuk a közös kincsünket jelentó ezen eszmék érvényesülését. Örülünk Magyarország Európa Tanácsba történő belépési kérelmének, mely új perspektívát biztosít Európa gazdasági és szociális fejlődésének közös előmozdításához. Sikereket kívánunk törvényhozásuknak.
Aláírás: Anders Björk elnök. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť