ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Országgyűlés! Kérem, nyomják meg az "igen" gombot, jelenlét-ellenőrzést tartunk.
Megállapítom, hogy az ülésteremben 250 képviselő és az elnökkel együtt 251 képviselő van jelen, határozatképes az Országgyűlés.
Engedjék meg, hogy ismertessem a mai nap programját.
Megtárgyalni tervezzük a kormányzati munkamegosztásról szóló törvényjavaslat részletes vitáját és a határozathozatallal folytatnánk.
Megtárgyaljuk a polgármesteri tisztség ellá-tásának egyes kérdéseiről szóló törvényjavaslatot, amennyiben az alkotmányjogi bizottság megtárgyalta maradéktalanul az erre vonatkozó módosító indítványokat.
Megtárgyaljuk az önkormányzati választások előkészítésének és lebonyolításának pénzügyi szükségletei biztosításáról szóló országgyűlési határozati javaslatot, és utána folytatjuk a társadalmi szervezetek kezelői jogának megszűntetéséről szóló, valamint az elmúlt rendszerhez kötődő egyes társadalmi szervezetek vagyonelszámoltatásáról szóló, illetve ezt a címet viselő törvényjavaslatot.
Kérem az alkotmányjogi bizottság vezetőjét, vagy előadóját, közölje, melyeket tárgyalta meg a javaslatok közül.
 

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť