BORZ MIKLÓS (FKgP)

Full text search

BORZ MIKLÓS (FKgP)
BORZ MIKLÓS (FKgP) Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársak! Úgy érzem, kötelességem szólni a családi pótlékkal kapcsolatban, tekintettel arra, hogy 11 unokám van. (Taps.) Az előbbi általános vitában elhangzott Pál László MSZP-képviselő úr részéről egy szívemet melengető javaslat. Ez a javaslat úgy szólt, hogy a Kormány az MSZMP vagyonából a költségvetés hiányait próbálja fedezni. Ha jól értelmeztem Pál László úr ötletét, olyan mérvű ez az MSZMP-vagyon, hogy majdnem a költségvetés teljes deficitjét képes lenne fedezni.
Azt javaslom, hogy a pénzügyminiszter úr és Pál László úr segítségével vizsgálják felül azokat az MSZP-létesítményeket, amelyek arra fordíthatók, hogy bizonyos deficitet csökkentsenek, és az ezekből a létesítményekből bejövő bevételeket szíveskedjenek a gyermekeket nevelő szülők rendelkezésére bocsátani családi pótlék formájában.Köszönöm szépen. Ennyit akartma mondani. (Gyér taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť