ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e Katona Béla képviselőtársunk megválasztásával a költségvetési bizottság tagjává. Határozathozatal következik. Kérem, szavazzunk! (Megtörténik.)
Kimondom, hogy az Országgyűlés 166 "igen" szavazattal, 10 ellenében, 37 tartózkodás mellett Katona Bélát a költségvetési bizottság megüresedett helyére megválasztotta.
Tisztelt Országgyűlés! Mai munkánkat befejeztük.
Közlöm – egy kis türelmüket kérve –, hogy az Országgyűlés következő ülését július 23-án hétfőn 10 órára összehívom.
Napirendünk – az elnapolt előterjesztéseken kívül – várhatólag az alábbiak szerint alakul: megkezdjük a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló törvényjavaslat általános vitáját. Folytatjuk az Alkotmány módosításáról és a helyi önkormányzatokról szóló törvényjavaslatok vitáját. Megtárgyaljuk a képviselők jogállásáról, tiszteletdíjáról és költségvetéséről szóló törvényjavaslatokat, ha az alkotmányügyi bizottság holnapi ülése várhatólag eredményes lesz. Ha marad időnk, sor kerülhet az átalakulási törvény módosításáról, valamint a vállalatokra vonatkozó egyes jogszabályok módosításáról szóló törvényjavaslatok megtárgyalására is.
Képviselőtársaim, mindehhez eredményes felkészülést kívánok! Köszönöm.
Egy titkári bejelentés is következik. (Debreczeni József jelentkezik ügyrendi kérdésben.) A titkári bejelentés után még ügyrendi felszólalás is következik. Tessék!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť