ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Nem kívánják. Köszönöm szépen. Javasolom az önálló indítvány napirendre tűzését. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e az önálló indítvány napirendre tűzésével. A kérdésben most szavaznunk kell, utána kell állást foglalnunk a sürgősség kérdésében. Most tehát a napirendre tűzésről szavazunk. Most kell szavazni. (A szavazás megtörténik.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 208 szavazattal, 42 ellenében, 26 tartózkodás mellett Dornbach Alajos és Hack Péter javaslatát napirendre tűzte.
Felkérem az ügyrendi bizottságot, szíveskedjék az indítványt megtárgyalni és állásfoglalását az Országgyűlés elé terjeszteni.
Tisztelt Országgyűlés!
Nevezett képviselőtársaink azonban az indítvány sürgős tárgyalásba vételét is javasolták. Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e az önálló indítvány sürgős tárgyalásbavételével. Szavaznunk kell. Most kérem az állásfoglalásukat! (A szavazás megtörténik.) Köszönöm.
Tisztelt Országgyűlés!
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a napirendjére tűzött javaslat sürgős tárgyalásba vételét 183 szavazattal, 84 ellenében, 16 tartózkodás mellett elutasította.
Az önálló indítvány megtárgyalását a szükségesnek mondott bizottsági előkészítés után fogjuk tárgysorozatunkba venni.
Tisztelt Országgyűlés!
Csóti György képviselőtársunk, Magyar Demokrata Fórum, önálló indítványt nyújtott be a Szovjetunió 1956. évi magyarországi beavatkozásáról kialakítandó állásfoglalásra.
Megkérdezem Csóti György képviselőt, kívánja-e önálló indítványát szóban is indokolni.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť