VARGA ZOLTÁN (MDF)

Full text search

VARGA ZOLTÁN (MDF)
VARGA ZOLTÁN (MDF) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Csak nagyon röviden: választókörzetem miatt érintve vagyok ezekben a kérdésekben amiatt, hogy Orosházán befejezéshez közeledik egy luxemburgi beruházás, mely januárban megkezdi üzemelését. Szeretném figyelmeztetni a tisztelt Házat, hogy nem ez az egyetlen kettős adózás elkerüléséről szóló törvény vár még ránk ebben az évben. Igaza van Hack Péter képviselőtársamnak, hogy valóban nehéz ezeket a gyors döntéseket meghozni, azonban el kell, hogy mondjam, hogy ebben az esetben például még január 15-én az előző Kormány tett ígéretet arra, hogy ratifikálni fogjuk ezt a megállapodást. Június 15-én a luxemburgi parlament ratifikálta a kettős adózás elkerüléséről szóló egyezményt, azonban mi az Alkotmány módosítása következtében – amenynyiben ismereteim pontosak – egy bizonyosfajta szerepzavarba kerültünk, nem tudván, hogy ki illetékes ebben a kérdésben.
Most azonban a kérdés komolyra fordul, mert december 31-e fenyegető időpont ebben az ügyben. Ezért arra kérem a tisztelt Házat, hogy miután már vannak ilyen egyezmények, amelyeket más parlamentek jóváhagytak, jó hírünk megőrzése érdekében támogassuk ezeknek az elfogadását. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť