ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Megkérem képviselőtársaimat, foglalják el helyüket. (Közben a díszpáholyba megérkezett az Európa Parlament küldöttsége.)
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a délutáni ülést, és mindenekelőtt tisztelettel köszöntöm Enrique Carlos Baron Crespo urat, az Európa Parlament elnökét és kíséretét! (Általános taps, az Országgyűlés tagjai felállnak. – Enrique Carlos Baron Crespo, az Európa Parlament elnöke felállva köszöni meg az üdvözlést.)
Tisztelettel köszöntöm az Európa Parlament magyar bizottságát, élén Habsburg Ottó elnök úrral. (Az Országgyűlés tagjai felállnak. Általános taps. Habsburg Ottó, az Európa Parlament magyar bizottságának elnöke ugyancsak felállva köszöni meg az üdvözlést.)
Az Európa Parlament küldöttségeinek látogatása nagy fontosságú esemény országunk és Országgyűlésünk történetében.
A Crespo úr által vezetett küldöttséggel folytatott tárgyalás azt jelezte, hogy Magyarország függetlenségének helyreállítása, demokratikus törekvései, az európai közösségbe való visszazárkózásának készsége komoly méltánylásra talált.
Baron Crespo úr szólni kíván az Országgyűléshez. Kérem, szíveskedjék a szónoki emelvényre fáradni. (Az Európa Parlament elnöke általános taps közepette a szónoki emelvényre lép.)
Baron Crespo urat illeti a szó!
Enrique Carlos Baron Crespo, az Európa Parlament elnökének beszéde
 

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť