ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Szavazásra teszem fel a kérdést. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e Ráday Mihály módosító javaslatát. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. 236 "igen", 13 "nem", 6 tartózkodás.)
Megállapítom, hogy három államtitkári szavazattal együtt összesen 239 szavazattal, 13 ellenszavazattal és 6 tartózkodás mellett a tisztelt Országgyűlés a módosító javaslatot elfogadta.
A jelentés 5. és 6. pontjában ismételten alternatív módosító javaslatok találhatók. A törvényjavaslat 2. §-ának (1) és (2) bekezdésére vonatkoznak ezek. A beterjesztett törvényjavaslat szerint az építésügyi igazgatás központi feladatait a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszter látja el. Dr. Pap János képviselő úr módosító javaslata alapján az ipari és kereskedelmi miniszter végezné a feladatokat. Dr. Kiss Róbert képviselő úr módosító javaslatában a közlekedési, hírközlési, építésügyi és vízügyi miniszter látná el ezt a feladatot.
Az ismertetett módosító javaslatok elfogadását az alkotmányügyi bizottság nem támogatja, illetőleg dr. Kiss Róbert javaslatát a környezetvédelmi bizottság sem támogatja.
Ismét megkérdem dr. Isépy Tamás államtitkár urat, egyetért-e valamelyik módosító javaslattal.
 

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť