ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Most határozathozatal következik. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a bizottsági tagságra vonatkozó összeférhetetlenségről szóló országgyűlési határozati javaslatot, az előbbi kiterjesztettebb értelemben, a 108-as határozat alapján. Most következik a szavazás. Kérem szavazni (Megtörténik.)
Megállapítom, hogy az országgyűlés 316 szavazattal 2 ellenében, 2 tartózkodás mellett úgy határozott, hogy miniszter, illetve politikai államtitkár országgyűlési bizottságnak összeférhetetlenség folytán tagja nem lehet. Köszönöm.
Tisztelt Országgyűlés! Napirendünk szerint most bizottsági tagok választására kerülne sor. Tekintettel arra, hogy az egyik képviselőcsoport, tudniillik a Kereszténydemokrata Néppárt képviselőcsoportjának javaslata jelöltjeire vonatkozóan nem érkezett el hozzám, annak sokszorosítása és szétosztása még nem történhetett meg, kénytelen vagyok a bizottsági tagok választását délutánra, az interpellációk és kérdések elmondása utáni időpontra utalni. Kérem ennek szíves tudomásulvételét!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť