PÁLOS MIKLÓS, DR. (KDNP)

Full text search

PÁLOS MIKLÓS, DR. (KDNP)
PÁLOS MIKLÓS, DR. (KDNP) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Miután Molnár Péter személyemre szólóan tett egy észrevételt, szeretném bejelenteni, hogy én nem mint államtitkár veszek részt a sajtóprivatizációs vizsgálóbizottságban, hanem mint az alkotmányügyi, törvény-előkészítő és igazságügyi bizottság delegáltja. (Mozgás. Közbeszólás: Ez a baj!)
Pillanatnyilag még nincs olyan országgyűlési határozat, hogy az államtitkárok tevékenysége összeférhetetlen a bizottsági működéssel.
Azonban szabadjon felhívnom a tisztelt Ház figyelmét arra, hogy ez egy sokkal frekventáltabb kérdés, mintsem azt tíz személy, érzésem szerint – a választóbizottság –, el tudná dönteni. A személyes megtámadtatások sorozata hangzott el ezen a vizsgálóbizottsági ülésen, és az az érzésem, hogy ezekkel a módszerekkel, amivel elkezdte a vizsgálóbizottság a működését, ebben az ügyben tiszta képet, reális, tárgyilagos képet a tisztelt Ház elé sohasem fog tudni terjeszteni. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť