ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm Hankó Faragó Miklós képviselőtársam felszólalását. Közölnöm kell Szokolay Zoltán képviselőtársammal, hogy bárki visszavonhatja javaslatát, amelyet megtett, vagy annak egy részét. Ez nem jelent módosítást. Tehát ezzel a kérdéssel tovább nem kell foglalkozni. Van-e még valaki felszólaló? Miután több felszólaló nem jelentkezett, bejelentem, hogy a vitát lezárom. Indítványozom a tisztelt Országgyűlésnek, hogy a törvényjavaslatot bocsássa részletes vitára. Megkérdezem: egyetértenek-e ezzel? Kérem, szavazzunk!
Köszönöm! Megállapítom, az Országgyűlés 253 szavazattal, 28 ellenszavazattal, 13 tartózkodással, úgy döntött, hogy a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátja.
Tisztelt Képviselőtársaim! Az idő előrehaladott voltára tekintettel szünetet rendelek el, de megkérdem a jogi bizottságot, hogy össze kíván-e ülni.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť