KIRÁLY ZOLTÁN (MDF)

Full text search

KIRÁLY ZOLTÁN (MDF)
KIRÁLY ZOLTÁN (MDF) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Kósa Lajoshoz csatlakoznék a tekintetben, hogy időnként nem tudom, a vitát hallgatva, hogy miért is ülök itt. Az az érzésem, hogy folytatódik és folytatódott itt most a politikai egyeztető tárgyalások hangulata, vádaskodása és vitája, és néha az az érzésem, hogy ezen a politikai egyeztető tárgyaláson ülök, és nem egy törvényhozó gyűlés összejövetelén, törvény-vitán. Én ezért tisztelettel azt kérem a pártoktól, szíveskedjenek eldönteni, hogy folytatni kívánják-e a politikai egyeztető tárgyalásokat a választások után a Parlamentben, vagy netán a dolgukat kívánják végezni, hogy a törvényjavaslatokról és szűk értelemben vett törvényjavaslatokról tárgyalnak és vitatkoznak.
És egyúttal tisztelettel kérem a parlament tisztikarát, hogy éljen azzal a jogával, hogy megvonja a szót attól a képviselőtől, aki nem a tárgyra tér, a tárgyról beszél, a törvényjavaslatról. Köszönöm a figyelmet. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť