MOLNÁR TIBOR, DR. (SZDSZ)

Full text search

MOLNÁR TIBOR, DR. (SZDSZ)
MOLNÁR TIBOR, DR. (SZDSZ) Tisztelt Ház! Tisztelt elnök úr! A Szabad Demokraták Szövetségének parlamenti csoportja nevében szeretném bejelenteni, hogy módosító javaslatunk 2. szakaszától és 5. szakaszától elállunk. E tekintetben tehát azt mondjuk, hogy legyen mérvadó az igazságügyi bizottság által előterjesztett javaslat. Fenn tartjuk azonban módosító javaslatunkat a 6. szakasz tekintetében, miszerint a közigazgatási államtitkárral kapcsolatban ragaszkodunk ahhoz, hogy meghallgatásra kerüljön a sor.
Szeretném hozzátenni azonban parlamenti csoportunk nevében, hogy szakmai szempontból mi kívánatosnak tartottuk volna a 2. és 5. szakasz tekintetében is a meghallgatás intézményét, azonban úgy gondoljuk, nehogy az a vád érjen bennünket, hogy mi a kormányalakítást bármilyen szempontból is megakarjuk nehezíteni és hogy nincs kompromisszum-készségünk, ezért e két szakasz tekintetében elállunk és fenntartjuk a 6. szakasz tekintetében a módosító javaslatunkat. Ennyit szerettem volna bejelenteni: Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť