ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Megkérem Tisztelt Képviselőtársaimat, hogy foglalják el a helyüket. Az újabb hosszú szünet az előterjesztések technikai kivitelezésére szolgált.
Tisztelt Országgyűlés!
Az ülést folytatólagosan megnyitom Jelezni szeretném, hogy külpolitikai kérdésbeli állásfoglalásunkhoz több előzetes állásfoglalásra van szükség.
Elsőként azt a kérdést teszem fel: egyetért-e a tisztelt Ház, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége kezdeményezte megtárgyalását a litván kérdésnek pótlólag napirendre tűzzük. Aki ezzel egyetért, kérem nyomja meg az "igen" gombot. Szavazzunk! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy a nagy többség, a képviselők 74%-a, a jelenlévők közül 221-en, egyetértenek a kérdés pótlólagos napirendre tűzésével. 61-en "nem"-mel szavaztak, 15-en tartózkodtak. A kérdés tehát pótlólagosan napirendünkre kerül. (Több képviselőnek nem működik a szavazógépe.) Kérem szépen a technikai apparátust, hogy egy kísérletet tegyünk a jelenlét megállapítására Tehát jelenléti szavazás következik. Kérem képviselőtársaimat, valamennyien nyomják meg az "igen" gombot. A jelenlévők száma 355 azaz 92% bejelentett távollét 6, be nem jelentett 23. Az ülés határozatképes.
(A következő percek a technikai berendezések ellenőrzésével telnek el.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť