ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Igen. Köszönöm szépen. Akkor a szavazást a következő sorrendben kívánom elrendelni. Meg kell mondanom, hogy ha valakinek aggálya van a szavazás elrendelésének módja tekintetében, lehetőséget adok arra, hogy ezt az aggályát kifejtse. Világos helyzetet akarok teremteni. Én úgy fogom fel, hogy a külügyi bizottság előterjesztését tekintjük előterjesztésnek, illetve állásfoglalásra szóló indítványnak. Ezzel kapcsolatban egy módosítás hangzott el a Szabad Demokraták Szövetsége, illetve azonos tartalommal a Független Kisgazdapárt részéről. A házszabályok értelmében az indítványok esetében, ha módosítás hangzik el, legelőször a módosítás felett kell szavaznunk. Tehát elsőként azt a kérdést kívánom feltenni, hogy ki ért egyet a külügyi bizottság javaslatának a Szabad Demokraták Szövetsége és a Független Kisgazdapárt általi módosításával. Ez lenne elgondolásom szerint az első szavazás.
A második szavazás lenne az a kérdés: ki ért egyet módosítás nélkül a külügyi bizottság előterjesztésével.
Harmadik kérdésfeltevésem az lenne: ki ért egyet a Fiatal Demokraták Szövetségének indítványával.
Most felteszem a kérdést, engedjék meg, hogy tapasztalatlanságom folytán, óvatosságból, de meggyőződésem szerint, hogy ebben a sorrendben kell feltennem a kérdéseket, hogy ki nem ért egyet, hogy ebben a rendben szavaztassam meg az elhangzottakat?
Szót kér elsőként Torgyán József. Nem kér szót, technikai hiba.
Szót kér Gyurkó János. Kifejezetten csak az előterjesztések megszavazásának sorrendjében adhatom meg a szót. Erre figyelmeztettek.
Felszólaló: dr. Gyurkó János (MDF)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť