KELEMEN ANDRÁS, DR. népjóléti minisztériumi államtitkár:

Full text search

KELEMEN ANDRÁS, DR. népjóléti minisztériumi államtitkár:
KELEMEN ANDRÁS, DR. népjóléti minisztériumi államtitkár: Tisztelt Ház! (Elnök közbeszólása: Kérem szépen Kelemen András államtitkár mikrofonját bekapcsolni.) Tisztelt Elnök Úr! Úgy érzem, hogy az előbb Csehák Judit képviselőtársnőm hozzászólása kapcsán a tárcám megszólíttatott. Ezzel kapcsolatosan nyilvánvalóan nem az egész anyag összefésültségéhez vagy összefésületlenségéhez szólnék hozzá, hanem a tárca álláspontjához.
Még az általános vitánál tartunk, tehát részletekbe menően nem tudunk érvelni, abban azonban óriási szemléleti különbséget érzek, amit valahogy úgy fogalmazott meg, ha jól emlékszem, hogy befagyasztjuk a jelenleg diszfunkcionálisan működő struktúrákat. Nem erről van szó, talán úgy tudnám a legjobban a tisztelt Háznak a különbséget jellemezni, az MSZP által beadott módosító javaslatokhoz, amelyek később kerülnek majd tárgyalásra, azonban szép számmal kerültek a kezembe dr. Kovács Pál és dr. Csehák Judit által fémjelezve, mintha arról kezdenénk el vitatkozni, hogy melyik az optimálisabb közlekedési forma, ha angolszász módon bal oldalt közlekedünk, vagy európai módon jobb oldalt közlekedünk. Azt hiszem, hogy erről nem lehet így feltenni a kérdést, és a legszerencsétlenebb eset az volna, ha a kettőnek valamiféle vegyülékét alakítanánk ki, mert akkor biztos a baleset. Én azt érzem, és előrebocsátom a részletes vita elé, hogy az a kép, ami elém és a tárca elé tárul a módosító javaslatokból, azok igenis ábrázolnak egy jól megfogalmazható koncepciót, de ez a koncepció sajnos nem egyezik a tárca koncepciójával. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť