SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ)

Full text search

SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ)
SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ) Elnézést kérek, hogy újra szót kértem. Röviden választ kell adnom az elhangzottakra.
Az általános vitára alkalmasnak nyilvánítás előtt a bizottság formálisan átfutott a jogszabályon. Nem volt abban a helyzetben, hogy végigelemezhette volna azt. A részletes vitában előterjesztett módosító indítványok megvitatása során derült fény arra, hogy itt valóban komoly gondok vannak a törvényjavaslat szakmai színvonalával. Ezeket tegnap nagyon soká, nagyon részletesen megvitattuk, és végül ennek alapján alakult ki az az álláspont – az ellenzéki képviselők részvétele teljesen egyértelmű volt ebben a kérdésben –, hogy ez nem alkalmas arra, hogy törvény legyen belőle.
Félreértés ne essék, egy pillanatig nem vonom kétségbe a bizottság kormánypárti képviselőinek a lojalitását az előterjesztés iránt. Ők minden valószínűség szerint – ha nagyobb létszámban jelen lettek volna – megszavazták volna ezt a javaslatot. Ez azonban nem ad választ, megoldást arra a kérdésre, hogy ez a javaslat sajnos szakmai szempontból nagyon súlyos fogyatékosságokban szenved. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť