ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm. Ugyancsak megkérdezem dr. Szabó Tamás államtitkár urat, most kíván-e reagálni a felszólalásokra vagy a határozathozatal előtt? (Szabó Tamás: Később, elnök úr!) Később, köszönöm.
Ebben az esetben a részletes vita lezárását elhalasztom. Visszatérünk rá.
Tisztelt Országgyűlés! Most egy kis technikai nehézség támadt a munkánkban. Mielőtt azonban további következtetésre jutnánk, egy jelenlét-ellenőrzést kérem, hogy tartsunk, határozatképes-e az Országgyűlés.
Tisztelt Országggyűlés! Jelenlét-ellenőrzést tartunk! Kérem képviselőtársaimat, nyomják meg az igen szavazógombot. (Megtörténik.) A jelenlévők száma az államtitkárokkal együtt 204 fő, tehát az Országgyűlés határozatképes.
Tisztelt Országgyűlés! A forgatókönyv elkészítéséhez még körülbelül negyedórára van szükség. Megkérdezem az Országgyűlést, hogyan járjunk el: tartsunk-e negyedórás szünetet és folytassuk a határozathozatallal, vagy pedig tegyük holnapra a határozathozatalt? (Közbeszólások: Most!) Tízperces szünetet tartunk.
(Szünet 18 óra 42 perctől 18 óra 54 percig.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť