KÓNYA IMRE, DR. (MDF)

Full text search

KÓNYA IMRE, DR. (MDF)
KÓNYA IMRE, DR. (MDF) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Csak nagyon röviden szeretnék Katona Béla módosító indítványához hozzászólni, különös tekintettel arra, hogy az ügyrendi bizottság, amikor ezt a javaslatot megtárgyalta, a bizottság tagjainak többsége úgy ítélte meg, hogy – bár elvi, sem gyakorlati kifogás, aggály nem merült föl a módosító javaslattal szemben –, a többség szükségtelennek vélte a módosító, illetőleg kiegészítő javaslat betételét a határozati javaslatba, és ezért tartózkodással fejezték ki véleményüket.
Ennek az a következménye, hogy az ügyrendi bizottság a módosító indítványt nem támogatta, és ezért én – mint az ügyrendi bizottság vezetője és előadóként – úgy fogok nyilatkozni a szavazásnál, hogy ezt a módosító indítványt nem támogatja az előterjesztő.
Ennek ellenére engedtessék meg nekem, hogy képviselőként azt mondjam, hogy a Katona Béla által előadott indokokra tekintettel javaslom a tisztelt Háznak a módosító indítvány elfogadását. Köszönöm szépen. (Taps.)
Határozathozatal

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť