ZSIROS GÉZA, DR. (FKgP)

Full text search

ZSIROS GÉZA, DR. (FKgP)
ZSIROS GÉZA, DR. (FKgP) Elnök Úr! Tisztelt képviselőtársaim! Sajnálom, hogy Palotás képviselőtársam nincs jelen, ugyanis az ő hozzászólásához jelentkeztem még be, de hát így hozta a sors. Én személy szerint be merem vallani, hogy a világkiállítással kapcsolatos információk birtokában személy szerint nem merek, nem tudok, és nem is akarok befektetni mint vállalkozó ebbe az üzletben. (Taps az ellenzék padsoraiban.)
Még szerettem volna őt kérdezni, hogy ő vajon mennyit vállal ebből a lehetőségből, ami majd rendelkezésre áll. Én személy szerint, visszatérve a mezőgazdaságba – még az összes bizonytalansági tényezőt is ismerve – szívesebben fektettem be, és fektetek be a jövőben vagy a közúti áruszállításba. Mint értesültem, ő a gyógyszeriparral és a gyógyszer-kereskedelemmel kapcsolatos dolgokat helyezve előtérbe. (Derültség.) De ennek ellenére el kell ismernem, hogy ugyanúgy, mint annak idején a millennium időszakában, volt egy beruházás, aminek előnyeit mi még ma is élvezzük. Valami hasonlónak érzem én ezt a lehetőséget, de az én adottságaim, vállalkozói képességem nem nyújt lehetőséget, hogy egy ilyen nagy horderejű kérdésbe érdemben be tudjak kapcsolódni az összes lehetséges kockázat ismeretében. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť