FODOR ISTVÁN, DR. (a független képviselőcsoport vezetője)

Full text search

FODOR ISTVÁN, DR. (a független képviselőcsoport vezetője)
FODOR ISTVÁN, DR. (a független képviselőcsoport vezetője) Köszönöm, Elnök Úr. Miután ön megkezdte a tárgysorozat megállapításának nagyon sok figyelmet igénylő munkáját, nem akartam ezt a munkát megszakítani, ezért kérem, engedje meg, hogy most térjek vissza egy nagyon rövid ügyrendi hozzászólásban Maczó Ágnes napirend előtti felszólalása után történtekre.
Ön reagált Maczó Ágnes napirend előtti felszólalására, Maczó Ágnes viszonválaszra kért lehetőséget. Azt nem tudom megállapítani, hogy ön Maczó Ágnes jelentkezését észlelte-e vagy sem. Mi itt a teremben annyit észleltünk, hogy ön közölte, a napirend előtti vitákat lezárta, másrészt pedig utalt egy eljárásra, és ebben Maczó Ágnesnek azt javasolta, hogy az elnöki munkával kapcsolatos kifogások esetén szokásos eljárást alkalmazva tegyen Maczó Ágnes panaszt az elnök működése ellen.
Énnekem két kérésem volna. Az egyik az, hogy legyen szíves, Elnök Úr, tájékoztatni bennünket, hogy melyik ez a szokásos eljárás, amelyik az ügyrendben erről szól. A másik pedig az, mivel úgy gondolom, hogy ön ma Maczó Ágnest egy, az ügyrendben biztosított jogától, nevezetesen személyes megtámadtatás esetén a viszonválasz lehetőségétől megfosztotta, kérem, hogy neki erre a lehetőséget megadni szíveskedjék. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť