ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Megkérem képviselőtársaimat, foglalják el a helyüket. Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm minden képviselőtársamat, kedves vendégeinket, a rádióra és a képernyőre figyelő minden honfitársunkat. Őszi ülésszakunk ötödik ülésnapját megnyitom.
Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Kóródi Mária és Tóth Sándor képviselőtársaim lesznek segítségemre.
A mai ülésnapról előzetesen 18 képviselőtársunk jelentette be távolmaradását. Ha valamelyikük mégis meg tudott jelenni, kérem, jelezze, gépe bekapcsolása végett. Senki nem jelentkezett.
Emlékeztetem képviselőtársaimat, hogy az országgyűlési képviselők száma jelenleg 384 fő; a határozatképességhez így 193 fő jelenléte szükséges. Most jelenlét-ellenőr Lést tartunk. Most, kérem, nyomják meg az "igen" gombot. (Megtörténik.) Köszönöm. Megállapítom, hogy a jelen lévő államtitkárokkal együtt a jelenlévők száma 273. Az ülés határozatképes.
Tisztelt Országgyűlés! Napirend előtt három képviselőtársunk kért szót. Kérem valamennyiüket, hogy röviden szóljanak.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť