DRAGON PÁL (FKgP)

Full text search

DRAGON PÁL (FKgP)
DRAGON PÁL (FKgP) Mindig rövidre szoktam fogni, Elnök Úr!
Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! Az előző Országgyűlés 1990. február 14-én az alábbi határozatot hozta: "A Kisiparosok Országos Szervezete, a KIOSZ, a Kiskereskedők Országos Szervezete, a KISOSZ által az Országgyűlés indokoltnak látja az érdekképviseleti törvény megalkotását. E törvényben rendezni kell az érdekképviseletek helyét, szerepét, az állami szervekkel való kapcsolatrendszerét, érdekképviseleti lehetőségeinek törvényes garanciáit. Ennek érdekében felkéri a kormányt, hogy az erről szóló törvényjavaslatot készítse el, a választások után megalakuló országgyűlés elé terjessze be."
Tudomásom szerint a kormány mindezidáig nem terjesztett be törvényjavaslatot. Ezért kérdezem az igazságügy-miniszter urat: tervezi-e a kormány, hogy az érdekképviseleti törvény megalkotása tárgyában előterjesztést tesz az Országgyűlésnek? Ha igen, mikor?
Köszönöm, Elnök Úr!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť