ZÉTÉNYI ZSOLT, DR. (MDF)

Full text search

ZÉTÉNYI ZSOLT, DR. (MDF)
ZÉTÉNYI ZSOLT, DR. (MDF) Tisztelt Országgyűlés! Én ezt a javaslatot nem kívánom szóban indokolni, de néhány mondatos bejelentenivalóm van. Személyes okból. Ma reggel felhívtam az Országgyűlés elnökét, és arra a megállapodásra jutottunk, hogy ezt a javaslatomat visszavonom. Annak ellenére tettem ilyen ígéretet, hogy nem vagyok meggyőződve e döntés helyességéről. Ugyanez a törvényjavaslat, illetőleg országgyűlési határozati javaslat ma délelőtt tárgyalás tárgyául szolgált a Magyar Demokrata Fórum parlamenti képviselőcsoportja előtt, ahol én ezt a reggeli beszélgetést előadtam, azután, hogy a képviselőcsoport elnöksége támogatásra javasolta a határozattervezetet.
Ilyen körülmények között megszavazta a frakció a határozattervezet napirendre tűzését, a magam részéről eltekintettem, és kértem, hogy a sürgősség kérdésében ne határozzunk, ezért ezt az indítványomat visszavonom.
A másikat viszont, a határozat iránti indítványomat azért nem tudom visszavonni, mert bár könynyebb lenne arra hivatkoznom, hogy szavamat adtam a visszavonásra, de saját meggyőződésemmel és a képviselőcsoporttal kerülnék ellentétbe, ezt a képviselőcsoport ellenében megtenném. Ezért indoklás nélkül kérem a tisztelt Országgyűlést, hogy ezt a határozati javaslatot tűzze napirendjére, sürgősség nélkül. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť