WEKLER FERENC, DR. (SZDSZ)

Full text search

WEKLER FERENC, DR. (SZDSZ)
WEKLER FERENC, DR. (SZDSZ) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Elnézést kérek, de két percben reagálni szeretnék Balás István képviselőtársam által elhangzottakra.
A törvény, amit tárgyalunk, a tulajdonviszonyok rendezése érdekében az állam által 1949. június 8-a után az állampolgárok tulajdonában igazságtalanul okozott károk kárpótlásáról szóló. stb., stb. címet viseli.
Fel szeretném hívni Balás István képviselőtársam figyelmét, hogy Magyarországon az önkormányzati rendszert az elmúlt év szeptemberében vezettük be, és ez a Parlament hagyta jóvá azokat a törvényeket, amelyek az önkormányzati rendszert felépítették, és az önkormányzatok számára azt a minimális tulajdont biztosították, amivel rendelkeznek, vagy ezek szerint nem egészen rendelkeznek még.
Én nem hiszem azt, hogy ezek az önkormányzatok potyán kapták ezeket a vagyonokat, hanem ennek a Parlamentnek a legitim döntése értelmében kapták a lakásállományt, amivel most már elvileg szabadon kellene rendelkezniük. Köszönöm szépen. (Bal oldalon taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť