ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm. Solt Ottilia képviselőnő a legfőbb ügyészi választ részben elfogadta, a belügyminiszter úr válaszát nem fogadta el.
Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a belügyminiszter úr és a legfőbb ügyész úr válaszát. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot, az Országgyűlés a belügyminiszteri és legfőbb ügyészi választ 158 "igen" szavazattal 49 ellenében, 41 tartózkodás mellett elfogadta.
Kállay Kristóf és Vargáné Piros Ildikó független képviselők interpellálni kívánnak az igazságügyi miniszterhez "A földtulajdonnal kapcsolatos egyes törvénysértő jellegű cselekmények tárgyában" címmel. Megkérdezem képviselőtársaimat, melyikük mondja el az interpellációt. (Vargáné Piros Ildikó jelentkezik.) Vargáné Piros Ildikónak adom át a szót.
Interpelláció: Kállay Kristóf (független) és Vargáné Piros Ildikó (független) - az igazságügy-miniszterhez "A földtulajdonnal kapcsolatos egyes törvénysértő jellegű cselekmények tárgyában" címmel.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť