KOVÁCS GÁBOR (KDNP)

Full text search

KOVÁCS GÁBOR (KDNP)
KOVÁCS GÁBOR (KDNP) Köszönöm, Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Miniszter Úr, illetve Államtitkár Úr! A két hónappal ezelőtt benyújtott kérdésemet Balassagyarmat és környékének a modern távközlésbe való bekapcsolása tárgyában nemcsak a régi, elavult, kézi kezelésű központnak a város fejlődését is akadályozó állapota tette szükségessé, hanem az is, hogy 1990. december 5-én ennek a központnak jelentős része leégett. A miniszter úr sürgős segítségét kértem, és most örömmel köszönöm meg, hogy ezt a segítséget megkaptuk. A régi központ ismét működik. Igaz, hogy egy interurbán kapcsolására változatlanul órákat kell várni.
Felhívtam miniszter úr szíves figyelmét, hogy Balassagyarmaton az új telefonközpont épülete már fölépült, a műszaki berendezések szerelése viszont késik. Tisztelettel kérdezem, hogy mikorra tudják megoldani Balassagyarmat és környékének modern távközlésbe való bekapcsolását. Köszönöm. (Kis taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť