ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Nem. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e. Kérem, szavazzanak. Az Országgyűlés a módosító javaslatot 81 "igen" szavazattal, 148 ellenszavazattal 18 tartózkodás mellett elvetette.
Kérdezem az Országgyűlést, hogy elfogadja-e az eredeti törvényjavaslat 28. szakaszára vonatkozó javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Az Országgyűlés az eredeti javaslatot 162 "igen" szavazattal, 69 ellenszavazattal 14 tartózkodás mellett elfogadta.
A jelentés 79. és 80. pontja alternatív megoldást tartalmaz a törvényjavaslat 30. szakaszában, a szabálysértési törvény 17. szakasz (2) bekezdésében lévő bírság összegére vonatkozóan.
Trombitás Zoltán, dr. Szabó Erika, dr. Kövér László javaslatairól van szó.
Először tehát Trombitás Zoltán és Szabó Erika javaslatát teszem fel szavazásra a jelentés 79. pontja szerint. A javaslatot az alkotmányügyi és költségvetési bizottság támogatja, az önkormányzati nem. Államtitkár úr?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť