TROMBITÁS ZOLTÁN jegyző:

Full text search

TROMBITÁS ZOLTÁN jegyző:
TROMBITÁS ZOLTÁN jegyző: Döntés interpellációra adott írásbeli válasz elfogadásáról: Dr. Gergátz Elemér földművelésügyi miniszter válasza Kádár Péter (SZDSZ) és dr. Pásztor Gyula (FKgP) "Az állattenyésztők ellehetetlenülése" címmel a pénzügyminiszterhez, a földművelésügyi miniszterhez és a nemzetközi gazdasági kapcsolatok miniszteréhez címzett interpellációjára.
Bizottsági jelentés interpellációra adott, el nem fogadott válaszokkal kapcsolatban.
A gazdasági bizottság jelentése Pál László (MSZP) "Egy nagy jelentőségű tender kiírásának és elbírálásának körülményei tárgyában" címmel a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez benyújtott interpellációjára.
Benyújtott interpellációk:
Dr. Sipos Imre (FKgP) "Az állategészségügyi szolgálat részére biztosítandó gyógyszerek egységes forgalmazása, felhasználása" címmel a népjóléti miniszterhez, a földművelésügyi miniszterhez.
Dr. Iván Géza (FKgP) "Fegyveres őrség vezetői tárgyában" címmel a belügyminiszterhez.
A képviselők kérésére a következő két interpelláció helyet cserélt egymással.
Dr. Szigeti György (SZDSZ) "A mozgáskorlátozottak ügyében egy jószándékú szabályozás kudarcáról és egy újabb hiba veszélyéről" címmel a népjóléti miniszterhez, a pénzügyminiszterhez.
Frajna Imre (FIDESZ) a kedvezményes lakáshitelek visszatérítésére nyújtott támogatás aránytalan elosztása tárgyában a pénzügyminiszterhez.
Szabó Lukács (MDF) az 1956. évi decemberi terrorsortüzek elkövetőinek felkutatása és számonkérése tárgykörében a legfőbb ügyészhez.
Raj Tamás (SZDSZ) az erdélyi menekültek munkavállalása ügyében a munkaügyi miniszterhez.
Derdák Tibor (SZDSZ) "A fiatal házaspárok első lakáshoz jutásának támogatása tárgyában" címmel a belügyminiszterhez, a külügyminiszterhez.
Vargáné Piros Ildikó (független) "Az ország, ezen belül Szabolcs-Szatmár-Bereg megye télialma-termésének értékesítési gondjairól tárgyában" címmel a földművelésügyi miniszterhez, a pénzügyminiszterhez és a nemzetközi gazdasági kapcsolatok miniszteréhez.
Dr. Zimányi Tibor (MDF) "Temetetlen áldozatok határon innen, határon túl" címmel a belügyminiszterhez, az igazságügy-miniszterhez.
Király Béla (SZDSZ) az Atlanti Kutató és Kiadó Társulat ajándék könyvcsomagjainak szétosztása tárgykörében a művelődési és közoktatási miniszterhez.
Szalay Gábor (SZDSZ) "A színesfém-gyűjtés mint a kis magyar piacgazdaság virágzó anomáliája ügyében" címmel az ipari és kereskedelmi miniszterhez, a nemzetközi gazdasági kapcsolatok miniszteréhez.
Dr. Horváth László és dr. Szabó Lajos (FKgP) "Iskolai testnevelés és diáksport ügyében" címmel a művelődési és közoktatási miniszterhez.
Mádai Péter (SZDSZ) "Az ajkai II. szénbánya megnyitása tárgyában" címmel az ipari és kereskedelmi miniszterhez.
G. Nagyné dr. Maczó Ágnes (MDF) "A Kádár-rezsim által felvett hitelek tárgyában" címmel a pénzügyminiszterhez.
Dr. Horváth Tivadar (SZDSZ) "Adatvédelmi, igazgatási és informatikai problémák a TÁKISZ-ok létrehozása kapcsán" címmel a belügyminiszterhez.
Kérdéseket nyújtottak be:
Dr. Bíró Ferenc (MDF) "A folyami révhajózási vállalatok viteldíjemelésének tárgyában" címmel a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez.
Szőr Gyula (SZDSZ) a pedagógusok 30%-os béremelésének tárgyában a művelődési és közoktatási miniszterhez.
Dr. Pelcsinszki Boleszláv (SZDSZ) "Egyes mezőgazdasági termékek védőára tárgyában" címmel a földművelésügyi miniszterhez, a pénzügyminiszterhez.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť