ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Már folyamatban van. Eörsi Mátyás jelentkezik. Egy határozati javaslat hangzott el ügyrendi kérdésben. Én a további hozzászólásokat nem ennek a vitájának láttam. Az ügyrendi javaslatot szavazásra teszem fel.
Török Ferenc ügyrendi javaslata úgy szólt, hogy 12 óráig adjunk lehetőséget ezeknek a javaslatoknak a benyújtására, és 12 órakor zárjuk le az általános vitát, és bocsássuk részletes vitára.
Határozathozatal következik. Bocsánat. Még fölteszem a kérdést, ne tessék még az időt mérni. Aki egyetért Török Ferenc ügyrendi határozati javaslatával, az "igen"-nel szavaz. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm. Megállapítom, hogy – egy államtitkári szavazattal – 194 szavazattal 18 ellenében, 10 tartózkodás mellett az Országgyűlés megszavazta Török Ferenc ügyrendi javaslatát, azaz 12 órakor zárjuk le a költségvetés általános vitáját, és bocsássuk részletes vitára! Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť